Trappenhuis schilderen VvE

Duidelijke afspraken over onderhoud met VVE en bewoners zijn absoluut onmisbaar. J.Kuijper Schilders- en Onderhoudsbedrijf begrijpt dit. Daarom stellen wij alle betrokkenen altijd duidelijk op de hoogte van gepland onderhoud en de werkzaamheden. Ook zorgen wij ervoor dat verstoringen tot het minimum beperkt worden. Door een goede planning en onze efficiënte werkwijze, kunnen wij onderhoud grondig en binnen acceptabele tijd afronden.

Meerjarenplan voor VVE onderhoud

Naast eenmalige onderhoudscontracten biedt J.Kuijper Schilders- en Onderhoudsbedrijf ook de mogelijkheid tot een meerjarenplan. In samenspraak met de VvE wordt een strategisch plan uitgestippeld voor onderhoud op lange en korte termijn. Hierin komen alle aspecten aan bod en worden werkzaamheden ingepland zodat deze op het juiste moment worden uitgevoerd. De planning is niet gebaseerd op starre termijnen, maar op de huidige status van het pand op het moment van inspectie. Zo wordt de planning volledig gebaseerd op de behoefte van het pand.

Contact

Ons schilders- en onderhoudsbedrijf is werkzaam voor diverse VvE’s (zowel groot als klein) in de regio Den Haag, Voorburg en Wassenaar. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.