Superstrakke muren zonder gedoe

Renovlies is een vorm van overschilderbaar behang dat bekend staat om zijn scheuroverbruggende eigenschappen. Het wordt vaak toegepast in nieuwbouwwoningen, waarbij in de eerste jaren na de bouw vaak nog sprake is van het inzakken van het huis, wat scheuren kan veroorzaken. Renovlies verhult deze scheuren effectief en kan zelfs kleine scheuren opvangen. 

Het materiaal is eenvoudig te renoveren en heeft een lange levensduur. Renovlies zorgt voor een strakke, naadloze afwerking die sterk lijkt op stucwerk. Renovlies is beschikbaar in verschillende kwaliteiten, variërend van gladde varianten tot varianten met structuur.

Renovlies projecten waar wij trots op zijn!

Wij maken kwaliteit tastbaar!

Laat u inspireren door onze laatste projecten. Van stucen tot stalen deuren.

Een speciale vraag? Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

Breed inzetbaar en duurzaam

Bij het aanbrengen van renovlies wordt de wand van tevoren eerst volledig machinaal geschuurd. Hierna wordt een voorstrijk en voorlijm aangebracht om de zuiging van de ondergrond op te heffen. Vervolgens wordt het renovlies ingelijmd en geplakt, waarbij eventuele oneffenheden worden weggewerkt voordat een tweede laag wordt aangebracht. 

Renovlies is in de meeste gevallen ideaal voor toepassing in nieuwbouwwoningen. Ook in kantoorpanden en ziekenhuizen wordt het veel ingezet vanwege zijn stootvaste en slijtvaste eigenschappen. Dit maakt dat het minder kwetsbaar is dan traditioneel stucwerk. Renovlies is echter minder geschikt voor oudere panden waar te veel schade aanwezig is. In deze panden is vaak toch stucwerk nodig is; in dergelijke gevallen kan renovlies vaak wel over bestaand stucwerk worden aangebracht.