Kwalitatief schilderwerk door echte vakmensen

JKuijper is uw specialist voor zowel particuliere als VvE schilderprojecten. Wat ons onderscheidt? Onze jarenlange expertise, een hecht team van vakmensen en een scherp oog voor detail. Wij begrijpen precies wat er gevraagd wordt en leveren topkwaliteit met de beste producten.

Onze toegewijde aanpak betekent dat we meer doen dan alleen schilderen. We dekken alles zorgvuldig af en zorgen voor uw spullen met extra zorg. Van muren en plafonds tot deuren, kozijnen, trappenhuizen en plinten, we zorgen voor een perfect resultaat dat jaren meegaat.

Schilderprojecten waar wij trots op zijn!

Wij maken kwaliteit tastbaar!

Laat u inspireren door onze laatste projecten. Van stucen tot stalen deuren. Een speciale vraag? Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Inspiratie

Binnenschilderwerk

Bij schilderwerk aan de binnenzijde van uw woning wordt snel gedacht aan het schilderen van de plafonds of uw muren. Wat echter vaak vergeten wordt zijn zaken als de trappen, plinten en binnendeuren. Maar belangrijker nog zijn de kozijnen, ramen en deuren grenzend aan uw buitenwanden. Die worden vaak vergeten, waardoor het houtwerk veel gebreken en open verbindingen kan vertonen. Doordat u in huis ook veel vocht creëert, tast dit uiteindelijk ook het buitenwerk aan waardoor ook het binnenschilderwerk van essentieel belang is voor het onderhoud van uw woning.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk is essentieel voor het onderhoud van uw huis. Primair is het van belang uw houtwerk te beschermen voor diverse weersinvloeden. Ons ervaren team gebruikt hoogwaardige producten en besteedt veel aandacht aan de voorbehandeling van uw houtwerk om tot een strak en degelijk resultaat te komen. Mocht u eventueel last ondervinden van houtrot, met meerdere timmermannen in dienst kunnen we snel schakelen om dit op te lossen. Op deze manier proberen we de werkzaamheden zo soepel mogelijk te laten verlopen. Van schuren tot schilderen van diverse oppervlakken, we bieden een totaaloplossing voor uw buitenschilderwerk, inclusief hekwerken en buitenwanden.