Kwaliteit kan niet zonder persoonlijke aandacht

Daarom denken wij als schilders- en onderhoudsbedrijf met u mee. Van begin tot eind en van idee tot uitvoering. Voor zowel schilderwerk als renovaties, maken wij samen met u duurzame keuzes voor de lange termijn. Dit doet u met een vast contactpersoon. Zo krijgt kwaliteit bij ons een persoonlijk tintje.

Dit is waarom u kiest voor JKuijper

Sfeerbeeld JKuijper

Over JKuijper schilders- en onderhoudsbedrijf

JKuijper heeft ruime ervaring in de schildersbranche en onderhoudsbranche, voor zowel particulieren als bedrijven.

Van schilders tot stucadoors, voor kleine en grote projecten. Bekijk het overzicht op onze dienstenpagina. Desgewenst schakelen wij een netwerk van specialisten in. Bij JKuijper bent u dus aan het juiste adres. Informeer naar de mogelijkheden. Wij komen graag persoonlijk bij u langs voor een eerste kennismaking.

DienstenContact

Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal

Jorden en Kevin, vertrouwde gezichten in respectievelijk de regio Den Haag en Lansingerland, geven veel advies over technieken, kleurkeuzes en materialen. Ilja, de nicht van Jorden, plant de opdrachten in, terwijl Dennis de afspraken beheert en offertes opvolgt. 

Wanneer een klus start, is altijd een van ons – Jorden, Kevin of een voorman – aanwezig als vast aanspreekpunt. Met een ervaren team en het gebruik van de beste verf en gereedschap, garanderen we de hoogste kwaliteit en persoonlijke service. Bij ons bent u geen nummer, maar krijgt u altijd de aandacht die u verdient.

Klik ons aan voor meer informatie!

Kevin

Jorden

Ilja

Danny