Stucwerk bij JKuijper

Voor uw stucwerk kunt u bij ons terecht. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het stucen van uw plafonds en wanden in diverse ruimtes in uw woning, of misschien wel uw nieuwe koof in de keuken. Bij ons is veel mogelijk.

Ook voor reparatie van stucwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Stucadoors met jarenlange ervaring zijn in staat om diverse bouwdelen hoogwaardig te herstellen. U moet hierbij denken aan bijvoorbeeld oude, beschadigde plafonds, ornamenten of decoraties. Wij beschikken over een breed netwerk van specialisten die u verder kunnen helpen.

Stucwerkprojecten waar wij trots op zijn!

Wij maken kwaliteit tastbaar!

Laat u inspireren door onze laatste projecten. Van stucen tot stalen deuren. Een speciale vraag? Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Inspiratie

Stukadoor bezig met stucwerk

Ervaren stucwerk specialisten

Voor al uw stukadoorswerk in omgevingen Den Haag, Lansingerland en Rotterdam bent u bij JKuijper aan het juiste adres. Wij leveren stucwerk in verschillende oplossingen en combineren dit met andere diensten. Zo kunt u kiezen voor standaard stucwerk, maar bijvoorbeeld ook voor hoogwaardige, gepleisterde afwerkingen.