Inspiratie nodig?
JKuijper helpt!

Voor onze projecten werken we op diverse locaties en behalen we resultaten waar we trots op zijn.

Overweegt u binnenkort uw huis te schilderen, renovlies aan te brengen of renovatiewerkzaamheden te laten uitvoeren, maar weet u nog niet precies wat u wilt? Bekijk dan een selectie van onze afgeronde projecten. We voegen regelmatig nieuwe inspiratie toe aan onze projectenpagina. 

Maak wel even een afspraak van te voren, dan zetten wij alvast de koffie klaar.

Laat je inspireren door onze projecten

Kozijnen herstellen in Leidschendam

In het verleden is houtrot herstel al vaak aan de orde geweest. Ook in Leidschendam heeft de houtrot weer flink huisgehouden. Het houten kozijn van de voordeur is door onze schilders eerst volledig houtrot-vrij gemaakt. Hierbij beitelt onze vakman alle rottende delen weg. Vervolgens wordt de plek behandeld, gevuld en geschuurd. Wanneer er een glad eindresultaat ontstaat, wordt het gehele kozijn geschuurd, gegrond en afgelakt.

Voorkomen is beter dan genezen

Wilt u meer weten over houtrot of wilt u meer projecten inzien? Lees dan onze pagina over houtrot. Heeft u houtrot gesignaleerd in uw eigen houtwerk, of wilt u uw houtwerk onderhouden om houtrot te voorkomen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer

Schilderen, stucen en traprenovatie in Den Haag

Na 40 jaar is J. Kuijper Schilders- en Onderhoudsbedrijf B.V. nog altijd het aangewezen schilders- en onderhoudsbedrijf voor uw werkzaamheden. Kennis en ervaring laten niks aan het toeval over wat er voor zorgt dat wij altijd gaan voor de hoogste kwaliteit. Hoogwaardige afwerking en tastbare kwaliteit waar u nog lang van kunt genieten.

Bent u op zoek naar een schilder in Den Haag, Voorburg, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs en omgeving? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag kennis met u.

Lees meer

Stalen deuren op maat gemaakt

Stalen deuren, iedereen kent ze inmiddels wel. Grote, opvallende deuren met veel glas en staal. Het vele glas zorgt voor veel lichtinval en ruimtelijkheid in uw woning.

Kies voor een stijl die bij uw interieur past. Ga voor robuust zwart, of juist voor subtiel wit. Speel met kleur en laat het naadloos aansluiten op uw muurverf, of kies juist voor een hoog contrast ten opzichte van uw muren. Door de vakverdeling kunt u de toon nog beter bepalen. Kies voor een symmetrische vakverdeling van 3 of 4 vakken, of juist voor een asymmetrische verdeling.

Laat u informeren, wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op via het formulier of per telefoon.

Lees meer

Maak een statement met stalen deuren

Stalen deuren zijn een fantastische manier om een statement te maken in uw interieur. Ze bieden een industriële uitstraling die perfect past bij moderne en minimalistische designs. De duurzaamheid van staal zorgt ervoor dat uw deuren nog vele jaren meegaan, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onderhoud en reparaties.

Onze deuren worden op maat gemaakt om perfect te passen bij uw wensen en behoeften. Of u nu op zoek bent naar een enkele deur voor uw slaapkamer, of naar een dubbele deur om uw woonkamer en keuken te scheiden, wij hebben het perfecte ontwerp voor u.

Onze stalen deuren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zodat u de deur kunt kiezen die het beste past bij uw interieur. Onze ontwerpers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze, zodat u zeker weet dat u een deur krijgt die perfect past bij uw persoonlijke stijl en smaak.

Als u op zoek bent naar een uniek en stijlvol element voor uw interieur, dan zijn onze stalen deuren zeker een goede keuze. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze stalen deuren en de mogelijkheden die wij bieden of bezoek onze showroom. Wij helpen u graag om uw interieur naar een hoger niveau te tillen met onze stalen deuren.

Lees meer

Vliesbehang aanbrengen in Leidschendam-Voorburg

Heeft u een egale ondergrond, met nauwelijks oneffenheden en wilt u een gladde uitstraling als eindresultaat? Dan heeft u keuze uit renovlies- of glasvliesbehang. Wat is het verschil tussen deze twee soorten behang? Renovlies wordt voornamelijk gebruikt in nieuwbouwwoningen. Het is sterker, dekt beter en verbergt daarom ook krimpscheuren. Glasvliesbehang is daarentegen wel goedkoper in aanschaf.

Wenst u een mooi patroon of (subtiele) structuur op uw muur (visgraat of blokpatroon)? Kies dan voor glasweefselbehang (ook wel bekend als glasvezelbehang)! Dit behang kan op zowel een egale als een niet egale ondergrond worden aangebracht.

Behang laten aanbrengen

Wilt u vliesbehang laten aanbrengen door professionele behangers en wilt u daarbij goed geadviseerd worden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Ons bedrijf is immers specialist sinds 1981!

Lees meer

Toch op zoek naar een andere dienst of vraag?

Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Neem contact op