Bij JKuijper is niks onmogelijk!

Wij zijn breed inzetbaar en van vele markten thuis. Deels door de ruime ervaring, maar ook het netwerk van specialisten dat inzetbaar is. 

Wij kunnen u ook een geheel compleet pakket leveren. Met behulp van uw contactpersoon wordt het eindresultaat zoals u het wenst. Veelzijdig in kwaliteit, bij schilders- en onderhoudsbedrijf JKuijper in Nootdorp is het mogelijk.

Filter op onze diensten

Swipe naar links voor meer

Schilderwerk binnen bij JKuijper

Bij schilderwerk aan de binnenzijde van uw woning wordt snel gedacht aan het schilderen van de plafonds of uw muren. Wat echter vaak vergeten wordt zijn zaken als de trappen, plinten en binnendeuren. Maar belangrijker nog zijn de kozijnen, ramen en deuren grenzend aan uw buitenwanden. Die worden vaak vergeten, waardoor het houtwerk veel gebreken en open verbindingen kan vertonen. Doordat u in huis ook veel vocht creëert, tast dit uiteindelijk ook het buitenwerk aan waardoor ook het binnenschilderwerk van essentieel belang is voor het onderhoud van uw woning.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

Schilders met ervaring

Wij volgen de nieuwste woontrends op de voet en kunnen daardoor u advies geven omtrent kleurstellingen.

Schilders- en onderhoudsbedrijf JKuijper werkt met hoogwaardige producten en heeft jarenlange ervaring in de schildersbranche. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van de materialen van Sigma Coatings en Caparol.
Dit geeft jarenlang plezier. Wij komen graag een keer bij u langs voor een vrijblijvende afspraak. Aarzel daarom niet maar neem contact met ons op. U kiest toch ook voor kwaliteit?

Stalen deuren bij JKuijper

Wilt u ook zo stalen deur voor uw nieuwe of bestaande woning. Bij ons kunt u rekenen op echt staal, geen aluminium. Alle stalen deuren worden met de hand gemaakt en ingemeten, volledig afgestemd op uw wensen. Wij bieden schuifpuien, taatsdeuren (niet geschikt i.c.m. vloerverwarming) en stalen armleuningen in zowel ronde als vierkante uitvoeringen. Het staal is in praktisch alle ral-kleuren te verkrijgen. Ook kunnen wij volledige stalen wanden realiseren om bijvoorbeeld een mooie afscheiding te maken in uw slaapkamer. Er zijn veel mogelijkheden en we leveren snel, meestal binnen 3-4 weken. Maak een afspraak in de showroom om uw wensen te bespreken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

Kwalitatief sterk, luxe en tijdloos

JKuijper levert stalen deuren voor ieder interieur. Voor elke ruimte bieden wij een oplossing. Plaats een enkele deur in uw hal, twee openslaande deuren naar uw woonkamer, of creëer een complete hal van staal.

Een stalen deur is prachtig om te zien, maar is daarnaast ook multifunctioneel. Door het grote oppervlakte aan glas, wordt veel licht door gelaten. Hierdoor creëert u extra lichtval in uw kamer en maakt u deze ruimtelijk.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak in onze showroom. De koffie staat klaar!

Schilderwerk buiten bij JKuijper

Buitenschilderwerk is essentieel voor het onderhoud van uw huis. Primair is het van belang uw houtwerk te beschermen voor diverse weersinvloeden. Ons ervaren team gebruikt hoogwaardige producten en besteedt veel aandacht aan de voorbehandeling van uw houtwerk om tot een strak en degelijk resultaat te komen. Mocht u eventueel last ondervinden van houtrot, met meerdere timmermannen in dienst kunnen we snel schakelen om dit op te lossen. Op deze manier proberen we de werkzaamheden zo soepel mogelijk te laten verlopen. Van schuren tot schilderen van diverse oppervlakken, we bieden een totaaloplossing voor uw buitenschilderwerk, inclusief hekwerken en buitenwanden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

Meer dan alleen schilders

Houtrot kan ervoor zorgen dat er buiten vaker geschilderd moet worden. Een dergelijke situatie melden wij u en verhelpen wij desgewenst. Wij geven uw goed advies en gaan vervolgens zorgvuldig te werk. Dit betekent onder andere dat wij ook tijdens het werk netjes werken en dat u de beschikking heeft over één, vast contactpersoon.

JKuijper schilders- en onderhoudsbedrijf maakt tijdens het buiten schilderen gebruik van hoogwaardige kwaliteitsproducten. Zo maken wij onder andere gebruik van de verven van Sigma. Dit staat garant voor jarenlang plezier.

Renovlies bij JKuijper

Renovlies is een behangsoort dat bekend staat om zijn scheuroverbruggende eigenschappen. Het wordt vaak toegepast in nieuwbouwwoningen, waarbij in de eerste jaren na de bouw vaak nog sprake is van het inzakken van het huis, wat scheuren kan veroorzaken. Renovlies verhult deze scheuren effectief en kan zelfs kleine scheuren opvangen.
Het materiaal is eenvoudig te renoveren en heeft een lange levensduur. Renovlies zorgt voor een strakke, naadloze afwerking die sterk lijkt op stucwerk. Renovlies is beschikbaar in verschillende kwaliteiten, variërend van gladde varianten tot varianten met structuur. Wanneer renovlies is aangebracht wordt deze nog afgewerkt met twee lagen muurverf. De muurverf kan in diverse kwaliteiten en kleuren worden aangebracht. Hierover kunnen wij u op locatie of in de showroom adviseren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

Breed inzetbaar en duurzaam

Bij het aanbrengen van renovlies wordt de wand van tevoren eerst volledig machinaal geschuurd. Hierna wordt een voorstrijk en voorlijm aangebracht om de zuiging van de ondergrond op te heffen. Vervolgens wordt het renovlies ingelijmd en geplakt, waarbij eventuele oneffenheden worden weggewerkt voordat een tweede laag wordt aangebracht.

Renovatie bij JKuijper

Bij JKuijper leveren we een compleet pakket van diensten aan om uw renovatie tot een succes te maken. Voor renovatiewerkzaamheden werken wij graag samen met vaste partners in de regio waardoor wij naar de beste kwaliteit kunnen streven en onze gemaakte afspraken kunnen nakomen. Ook werken wij met verschillende aannemers samen waarvoor wij het stuc- en schilderwerk verzorgen. Renovatie van uw zolder, badkamer, toilet of woonkamer, wij kunnen u op veel facetten helpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

Overzichtelijk, zorgvuldig én voordelig

Bij de inspectie kijken wij welke zaken er gerenoveerd moeten worden en offreren deze. Zo komen er achteraf geen onverwachtse kosten. Vervolgens gaan wij over tot het uitvoeren van de renovatie. Hierbij leveren wij geen half werk. Kleine beschadigingen pakken wij meteen aan om grotere schades in de toekomst te voorkomen. Dit levert niet alleen een mooier resultaat maar dit bespaart u in de toekomst ook geld.

Houtrot reparatie bij JKuijper

Een vervelende maar onvermijdelijke bijkomstigheid van uw houtwerk is houtrot. Het tast uw houten kozijnen aan, waardoor verdere werkzaamheden zoals schilderen weinig zin meer hebben. Gelukkig zijn wij gespecialiseerd in houtrot sanering en kunnen veel voor u betekenen. Van diverse epoxyreparaties tot aan vervangen van uw houten bouwdelen in de breedste zin van het woord. Het voordeel is dat wij na het constateren van he probleem een inspectie laten uitvoeren door één van onze timmermannen. In de meeste gevallen kunnen wij snel doorschakelen om dit uit te voeren en loopt het schilderwerk weinig tot geen achterstand op en kunnen wij deze alsnog af te ronden in de gestelde tijd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

Specialisatie en kwaliteit

Afhankelijk van de omvang van de houtrot, kan het zijn dat er een nieuw kozijn geplaatst moet worden. De vakmannen van schildersbedrijf JKuijper zullen echter altijd eerst proberen uw kozijn te behouden, om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden.

Laat uw houtrot daarom behandelen door de gespecialiseerde vaklui van schilders- en onderhoudsbedrijf JKuijper. Zo bent u in ieder geval verzekerd van een grondige opknapbeurt en een langdurige oplossing. Want bij ons staat kwaliteit op nummer één!

Stucwerk bij JKuijper

Voor uw stucwerk kunt u bij ons terecht. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het stucen van uw plafonds en wanden in diverse ruimtes in uw woning, of misschien wel uw nieuwe koof in de keuken. Bij ons is veel mogelijk.

Ook voor reparatie van stucwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Stucadoors met jarenlange ervaring zijn in staat om diverse bouwdelen hoogwaardig te herstellen. U moet hierbij denken aan bijvoorbeeld oude, beschadigde plafonds, ornamenten of decoraties. Wij beschikken over een breed netwerk van specialisten die u verder kunnen helpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

Ervaren stucwerk specialisten

Voor al uw stukadoorswerk in omgevingen Den Haag, Lansingerland en Rotterdam bent u bij JKuijper aan het juiste adres. Wij leveren stucwerk in verschillende oplossingen en combineren dit met andere diensten. Zo kunt u kiezen voor standaard stucwerk, maar bijvoorbeeld ook voor hoogwaardige, gepleisterde afwerkingen.

Kunststof kozijnen bij JKuijper

In sommige gevallen komt het voor dat houten kozijnen door houtrot niet meer te redden zijn. In dat geval is het vervangen van de houten kozijnen door een kunststof variant een goede optie. Vaak zijn houten kozijnen nog gemonteerd met enkel glas, waar wij bij het vervangen van het kozijn gelijk dubbel glas in de plaats monteren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

Functioneel én aantrekkelijk

Overweegt u kunststof kozijnen? Dat is een verstandige keuze. Zowel op het gebied van isolatie als op het gebied van onderhoud. Kunststof kozijnen zijn makkelijk in onderhoud en hebben een lange levensduur.

In overleg met u stellen wij de perfecte kozijnen voor uw samen. Denk hierbij aan kozijnprofielen, type beglazing, afwerking, kleur en hang en sluitwerk.

Timmerwerk bij JKuijper

We zijn niet alleen gespecialiseerd in houtrotsanering, maar onze timmermannen kunnen meer werkzaamheden voor u uitvoeren. U moet denken aan het vervangen van glas, verlaagd plafond, aftimmeren van uw nieuw te plaatsen dakkapel of een nieuwe koof rondom uw keuken. Er is veel mogelijk. Wilt u weten wat….. neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

Timmerwerk diensten

  • Plaatsen van deurkozijnen
  • Afhangen van ramen en deuren
  • Houtrotreparaties
  • Vervangen daklijsten
  • Vervangen van kozijnen
  • Aftimmeren van dakkapellen/zolders
  • Plaatsen van dakramen
  • Vervangen van boeidelen

Vanzelfsprekend werken wij uitsluitend met hoogwaardige en duurzame producten. Het hout wat wij verwerken draagt het FSC- keurmerk. FSC staat voor milieuvriendelijk en economisch verantwoord bosbeheer.

Toch op zoek naar een andere dienst of vraag?

Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Neem contact op