Schilderen woning te wassenaar

Allereerst hebben wij het houtwerk behandeld. Dit betekent dat wij het houtwerk hebben schoongewassen en geschuurd. Geen onbelangrijke stap in het proces. Wanneer het verfwerk van een woning goed wordt schoongemaakt en geschuurd gaat het schilderwerk aantoonbaar langer mee.

Daarnaast hebben wij bij deze woning ondeugdelijke verflagen verwijderd en het kale hout is gegrond. Terecht kunnen we hier dus spreken van een grondige aanpak. Ook de stopverfranden zijn aangeheeld. En totslot is waar dit nodig bleek te zijn oneffenheden gerepareerd en overgegrond.

Met deze goede voorbereiding was het schilderen van de woning een eenvoudige klus. Het geheel is door ons behandeld met een S2U kwaliteitsprimer en daarna is alles behandeld met een hoogglanslak in de kleuren zoals deze van te voren met de klant was besproken.

Het eindresultaat? Een nette woning die mede mede dankzij de grondige aanpak en het gebruik van kwaliteitsproducten weer jarenlang mee kan. Benieuwd wat Schilder- en Onderhoudsbedrijf J. Kuijper voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee als het gaat om het schilderen van uw woning of kantoor. Zowel voor binnen- als voor buitenschilderwerk zijn wij uw partner. Benieuwd naar meer projecten die wij hebben uitgevoerd in Wassenaar, Leidschendam, Voorburg of Den Haag? Bekijk ons portfolio.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.