Glasvliesbehang in Berkel en Rodenrijs

Glasvlies-, glasweefsel- en renovliesbehang zijn erg populair! De behangsoorten werken allen erg egaliserend en scheuroverbruggend. Het is uitermate geschikt voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw. De behangsoorten zijn verkrijgbaar in diverse soorten. Van uiterst fijn tot grof.

Ideaal voor nieuwbouw

Wanneer u uw nieuwbouwwoning betrekt, heeft u (gemiddeld) de eerste vier jaar kans op scheuren in uw binnenmuren. Dit wordt veroorzaakt doordat uw woning nog niet geheel strak op de fundering rust. Hierdoor kan er verzakking van enkele millimeters plaatsvinden die enkele scheuren in uw muren veroorzaakt. Daarnaast kunnen de scheuren ook veroorzaakt worden door vocht in uw muren.

Door het aanbrengen van een vliesbehang, gaat u deze scheuren tegen. Het vliesbehang verstevigd de muren en zal fijnen scheurtjes doen verdwijnen. Daarnaast kan het behang direct op uw muren worden aangebracht: stucen is niet nodig!

Offerte glasvliesbehang

Bent u op zoek naar een behanger die glasvliesbehang, glasweefselbehang of renovliesbehang bij u kan aanbrengen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.