Buurmannen laten woning schilderen

Onze vakbekwame schilders hebben deze woningen goed ‘door de verf gehaald’. Het buitenschilderwerk is namelijk van groot belang voor het onderhoud van uw woning. Met goed onderhouden buitenschilderwerk kan uw woning zijn waarde beter behouden. Maar hiervoor dient u wel regelmatig het schilderwerk te onderhouden. Zo heeft ons schildersbedrijf samen met de ‘buren’ in Leidschendam een inventarisatie van de onderhoudstoestand gemaakt. Aan de hand daarvan is een plan van aanpak gemaakt voor het schilderwerk.

De woningen hebben gezamenlijk gekozen voor buitenschilderwerk: de kozijnen, ramen, boeidelen en deuren zijn opnieuw geschilderd. Bekijk de foto’s voor het eind resultaat!

Schildersbedrijf Leidschendam

Ons schildersbedrijf is naast Leidschendam ook actief in Den Haag, Voorburg, Wassenaar, Rijswijk en omstreken. Heeft u behoefte aan binnenschilderwerk of buitenschilderwerk en heeft u toevallig een buurman in uw straat met dezelfde behoefte? Behaal dan uw voordeel met de buurmanactie! Vraag dan snel vrijblijvend een offerte aan!

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.