Appartement renoveren Den Haag

Voor deze renovatie is gekozen voor een eigentijdse uitstraling en pure luxe. De grote, zwarte openslaande deuren, rustieke eikenhouten vloer en hoge sierplinten zijn kenmerkend voor dit appartement. En dan mag de badkamer uiteraard niet vergeten worden! De badkamer is voorzien van modieuze vloer- en wandtegels en een inloopdouche voor maar liefst twee personen. Als extra punt van aandacht is deze badkamer voorzien van opvallende, zwarte, openstaande douche deuren die speciaal zijn aangepast voor de badkamer.

Complete renovatie

De vakmensen van J.Kuijper hebben dit appartement volledig verbouwd. Ze zijn begonnen met het herindelen van het appartement waarbij muren en keuken zijn verplaatst. Daarnaast is elektra en leiding werk volledig vernieuwd, zijn de muren voorzien van nieuw stucwerk en schilderwerk en zijn badkamer en toilet volledig vernieuwd.

Onderhoudsbedrijf Den Haag

Bent u op zoek naar een onderhoudsbedrijf voor uw verbouwing die hoogwaardige kwaliteit levert? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.